Brat bodol brata.Pátracia akcia v Prešovskom kraji.Požiar osobného auta v Poprade.Z Kamióna počas jazdy vypadávali vrecia.

21.01.2010 Celý región

1. Brat bodol brata.\r\nPrešovský policajný vyšetrovateľ vzniesol včera obvinenie pre zločin ublíženia na zdraví v štádiu pokusu 46 ročnému mužovi z Malého Šariša, okr. Prešov.
1. Brat podol brata.

Prešovský policajný vyšetrovateľ vzniesol včera obvinenie pre zložin ublíženia na zdraví v štádiu pokusu 46 ročnému mužovi z Malého Šariša, okr. Prešov. Napadnutiu predchádzala vzájomná hádka bratov. Muž utrpel bodnoreznú ranu s predpokladanou dobou liečenia do 7 dní. Policajti útočníka zadržali ešte v ten večer a umiestnili ho do cely policajného zaistenia. Vyšetrovateľ zároveň spracoval podnet na jeho vzatie do
väzby.

2. Pátracia akcia v Prešovskom kraji.

Počas včerajšieho dopoludnia vykonali policajti na územní Prešovského kraja celokrajskú pátraciu akciu po osobách a veciach.
Policajti prekontrolovali 143 áut a 249 osôb. Celkovo sa podarilo vypátrať 14 osôb, z toho 8 osôb na základe príkazu na zatknutie, 4 osoby na základe príkazu na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody a 2 nezvestné osoby. Policajti taktiež zistili 28 rôznych priestupkov.

3. Požiar osobného auta v Poprade.

Na parkovisku pred jednou z bytoviek v Poprade zapáli doposiaľ neznámy páchateľ v utorok v noci osobné auto Fiat Barchetta.
Následkom požiaru došlo k celkovému poškodeniu a znehodnoteniu zapáleného auta, ale aj k obhoreniu pravej časti vedľa stojacej Škode Felícia. Hmotná škoda v prípade zhoreného Fiatu je vyčíslená na 6 500. - € a v prípade Felície na 700. - €. Popradskí policajti začali v tomto prípade trestné stíhanie pre prečin poškodzovania cudzej veci.

4. Z Kamióna počas jazdy vypadávali vrecia.

Na ceste medzi obcami Šarišský Štiavnik a Rakovčíkom (okr. Svidník) došlo v utorok 19.1.2010 o 21:15 h k dopravnej nehode nákladného auta.
57 ročný Poliak viedol po uvedenej ceste nákladné motorové vozidlo s návesom. V dôsledku neprispôsobenia rýchlosti jazdy vlastnostiam vozidla a nákladu došlo po prejdení viacerých zákrut na jeho návese k uvolneniu nedostatočne zabezpečeného nákladu, ktorým boli voľne uložené vrecia. Tie následne začali vypadávať von aj spolu s časťami konštrukcie návesu a narážali do vozidiel jazdiacich v protismere. Odlietajúce veci zasiahli aj oproti idúci poľský ťahač s návesom, pričom zranili jeho 32 ročného vodiča. Predpokladaná dĺžka liečenia je 90 dní. Nehodu vyšetrujú svidnícki dopravní policajti, ktorí 57 ročného Poliaka obvinili z prečinu ublíženia na zdraví.
 

Vyberte región